ZAYIFLATAN KAHVE

Selaaammmm.🙋‍♀️ Umarım iyisinizdir, umarım keyifler yerindendir.😊 Bugün sizlere zayıflatan kahveden bahsedeceğim. 





Kahve zayıflatır mı canım dediğinizi duyar gibiyim. Siyah kahvenin (espresso, Türk kahvesi, filtre kahve vb.) metabolizmayı harekete geçirdiği zaten gözlemlenmiştir. Her şeyi yiyeyim sonra bu kahveden içeyim zayıflarım diye de bir şey yok. Kahve tek başına yeterli olmaz tabii. Bu kahvenin içinde tarçın ve kakao var. Tabii ki şeker yok. Hem de zinde tutan bir kahvedir. Acı kahve sevenler bu kahveyi çok beğenecekler. Tadı acı olsa da içilmeyecek bir kahve değil. Bir süre sonra alışılıyor. Günde 1-2 defa içmeniz yeterli olacaktır. 


Biraz tarçının özelliklerinden bahsetmek istiyorum.
Tarçın antioksidan özellikleri sayesinde vücudunuzda ki toksinlerden arınmanızı sağlayıp kilo vermenize yardımcı olur. İştah kesme ve yağ yakma gibi özellikleri vardır. Bu sayede daha uzun süre yemek yemeden durabilmenizi sağlar. Kilo kontrolünde yoğun bir şekilde kullanılır. Tatlı yeme isteğini kesmesi de belirgin özelliklerindendir. Bu sebeplerden dolayı da kahvemize biraz tarçın koyarız. Her şeyin fazlası zarardır tabii. Dikkatli bir şekilde tüketilmesi gerekir. Kahvemize biraz koymamız yeterlidir.


Nasıl yapılır? İçerisinde neler var?
-1 fincan süt
-1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
-1 çay kaşığı kakao 
-1 çay kaşığından daha az tarçın

Nasıl yapıldığını izlemeniz için instagram reels videomuzun bir linkini buraya bırakıyorumm.👇



Buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim. Eğer kahveyi denerseniz şimdiden afiyet olsunnn.❤ Yine görüşmek üzere hoşçakalınnnnn.🙋‍♀️

Yorumlar

Popüler Yayınlar